windows 7 Loopt Af

Microsoft stopt met de ondersteuning voor Windows 7! Wat nu?

Wat betekent het einde van de ondersteuning voor mij?

Als u een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen. Bovendien is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

Wat moet ik doen?

De meeste gebruikers van Windows 7 wordt geadviseerd om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc’s zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc acht jaar geleden.

Kan ik mijn bestaande pc upgraden naar Windows 10?

Als u wilt profiteren van de nieuwste hardwaremogelijkheden, raden we u aan over te stappen naar een nieuwe pc of laptop met Windows 10. Het is ook mogelijk compatibele pc’s met Windows 7 te upgraden

Wat gebeurt er als ik Windows 7 blijf gebruiken?

U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt uw pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. Uw PC blijft gewoon starten en werken maar u ontvangt geen software-updates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates, dit is dus niet raadzaam!

Voor meer informatie en/of controle of uw PC of Laptop geschikt is voor deze upgrade naar Windows kunt u natuurlijk altijd bij PC-wereld terecht.

U krijgt bij ons altijd een eerlijk Advies !

Bezoekt u ons in onze Computerwinkel – Technische Dienst op de Straelseweg 243-245   te Venlo

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of e-mailen, of zo maar binnen lopen.  

Telefoon:  077-3511683
Email:     
info@pc-wereld.nl

Facebook
Facebook